Luxaflex zonwering

Claassen Kunststof Kozijnen is officieel dealer van de Luxaflex® Inspiration zonwering lijn. Als officiële dealer hebben wij diverse producten van dit gerenommeerde merk in ons aanbod.

Vensterzonwering

Met dit product van het gerenommeerde merk Luxaflex heb je vrij uitzicht en de mogelijkheid om ramen en deuren te openen, zodat je jouw woning goed kunt ventileren. Wel houdt het product alle zon tegen, voor optimaal leefcomfort.

Markiezen

Markiezen hebben een klassieke uitstraling, maar worden wel gemaakt van moderne materialen van hoge kwaliteit. Kies je dit product, dan bescherm je jezelf en jouw gezin optimaal tegen warmte en UV-straling van de zon. De markiezen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en dessins.

Screens

Screens beschermen jou en je gezin tegen zon en warmte, maar beschermen ook je interieur tegen verkleuring door de zon. Daarnaast bieden de screens privacy, maar kun je nog wel door de schermen heen naar buiten kijken voor een vrij uitzicht. 

Terraszonwering

Op zoek naar een zonbescherming product voor je terras? Dan kies je voor de terraszonwering van dit gerenommeerde merk. Het is functioneel en elegant, geschikt voor brede gevels en uitermate geschikt om je terras te beschermen tegen de zon met een ongehinderde doorloop voor optimaal gebruiksgemak. 

Serrezonwering

Dit item is onder andere geschikt voor lichtkoepels en terrassen. Dit zonbescherming product is in feite een warmte- en lichtreducerend schild, dat je interieur beschermt en bovendien warmte-opbouw voorkomt. 

Rolluiken

Tot slot zijn er nog de rolluiken. Dit product is functioneel en gemakkelijk in gebruik, inbraakwerend, isolering en een uitstekend product met geluidsisolatie.