Luxaflex binnenzonwering

Claassen Kunststof Kozijnen is niet alleen Luxaflex® Outdoor Inspiration dealer, maar is bovendien een officiële Indoor Select dealer van hetzelfde merk. Dit betekent dat wij niet alleen producten voor buiten aanbieden van het gerenommeerde merk, maar ook zonwering voor binnen van dit merk kunnen aanbieden. 

Zonbescherming voor binnen met een lange levensduur

Luxaflex staat al jaren bekend om het ontwerpen en ontwikkelen van de beste zonbescherming producten. Schaf je zonwering binnen aan van dit gerenommeerde merk, dan weet je zeker dat je een goede investering doet. De zonwerende gordijnen en overige raamdecoratie van het merk zijn van de beste materialen gemaakt, waardoor de producten vele jaren mee gaan. 

De voordelen van binnenzonwering van Luxaflex

Het aanschaffen van een binnenproduct van Luxaflex brengt diverse voordelen met zich mee:
- Het product zorgt ervoor dat je de lichtinval in jouw woning helemaal naar wens kan reguleren.
- Het product zorgt ervoor dat het nooit te heet wordt in huis door optimale warmteregulatie.
- Het product verhoogt je privacy en op deze manier ook je wooncomfort.
- Het product werkt isolerend, zowel voor warmte en koude als voor geluid van buiten.

Bezoek onze showroom en kies jouw favoriete raamdecoratie

In onze vernieuwde showroom kun je alle producten in ons aanbod bewonderen. Neem een kijkje in onze showroom, laat je adviseren door onze ervaren medewerkers en kies jouw favoriete raamdecoratie. Schaf je jouw zonbescherming product voor binnen bij ons aan, dan monteren wij dit product volledig en afgewerkt, zoals het hoort.

Meer weten over onze producten, onze showroom of onze dienstverlening op het gebied van montage? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers, want onze specialisten helpen je graag door al jouw vragen te beantwoorden. Naast de standaard uitgebreide collectie van Luxaflex bieden we speciaal voor de kunststof kozijnen de producten zonder boren aan.