Claassen Kunststof Kozijnen hoort bij de groep officiële KeJe raamdecoratie dealers. Dit is een bedrijf dat zich in tien jaar tijd ontwikkeld heeft tot het grootste maatwerk productiebedrijf voor horproducten in ons land. Voor bijna alle ramen en deuren op de markt heeft het bedrijf een oplossing om insecten buiten de deur te houden met een hor.

KeJe producten: uniek in hun soort

Het merk heeft niet alleen horren in het assortiment, maar verkoopt ook unieke raamdecoratieproducten die zonder boren of schroeven op het kozijn geplaatst kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Splendid Pliss: een plisse gordijn die in een handomdraai geplaatst wordt. Moet je het raam schoonmaken? Dan heb je de raamdecoratie zo verwijderd. 

Een groot aanbod verschillende soorten raamdecoratie

KeJe verkoopt verschillende soorten producten die je bij de officiële dealers kunt kopen. De producten die je in onze showroom kunt vinden, zijn de volgende:
- Splendid Pliss: Splendid Pliss is een plisse gordijn in een aluminium frame met een geïntegreerde handgreep in een treklijst. Het gordijn is leverbaar in diverse soorten stofsoorten, zowel decoratief als verduisterend.
- Latende: Latende is de naam van 25 millimeter jaloezieën die in een aluminium frame geplaatst zijn. Het product is leverbaar in diverse kleuren en past hierdoor in elke woning. Deze latende is uitermate geschikt voor toepassingen in een badkamer.
- Day'n Night: Day'n Night is de naam van een dubbel plisse gordijn in een aluminium frame, leverbaar in diverse kleuren en stofsoorten.
- Rolgordijn: het rolgordijn van dit merk wordt geleverd in diverse kleuren en stofsoorten en wordt van boven naar beneden bediend met een kettingmachine.