Meer woonplezier met zonwering op maat

Zeker als je grote ramen hebt die op het zuiden staan, is de kans groot dat je in de zomer moeite hebt met het beheersen van de temperatuur in huis. Omdat de zon door de grote ramen komt, kan de temperatuur in huis al snel naar 25 of zelfs 30 graden stijgen. Wil je voorkomen dat je in de zomermaanden niet prettig in je eigen huis kunt verblijven en vind je het bovendien prettig om de zon af en toe buiten de deur te kunnen houden of te kunnen filteren? Vergroot dan je woonplezier door in een knikarm, screen of binnenzonwering op maat te investeren. 

Claassen Kunststof Kozijnen: jouw zonwering expert

Omdat wij bij het vervangen van houten kozijnen voor kunststof exemplaren vaak de vraag kregen of we ook de zonbescherming van de woning aan konden pakken, hebben we ons assortiment uitgebreid met diverse zonnebescherming producten zoals een knikarm zonnescherm en een luifel. Wij kunnen je niet alleen helpen met het vinden van de beste zonwering voor jouw woning, maar kunnen dit product ook meteen voor je installeren. Wil jij deze zomer nog genieten van de voordelen van een op maat gemaakte luifel? Bekijk dan ons grote aanbod zonneschermen en kies jouw favoriete zonwering product. 

De beste zonwering met een lange levensduur

Claassen Kunststof Kozijnen is officieel Wilms dealer. De producten van de Wilms zijn kwalitatief hoogwaardig, van sterke materialen gemaakt en zelfs bestand tegen de heftigste weersomstandigheden. Hierdoor gaat een zonneluifel van Wilms vele jaren mee en profiteer je vele jaren van een investering in een zonnewering product.  Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in onze vernieuwde showroom.