Verleng de zomer met een eigen wintertuin

Wil je nog langer genieten van de zomer en zoveel mogelijk tijd doorbrengen in de tuin? Dan kun je investeren in een zogeheten wintertuin, een toepassing op het gebied van outdoor living. Dit is een unieke vorm van terrasoverkapping die uitgebreid is met zijwanden, waardoor je nog langer buiten kunt zitten. Omdat er zijwanden aan de overkapping vast zitten, heb je namelijk geen last van de regen en de wind en kun je nog langer van jouw tuin genieten. 

Een afdak met een lange levensduur

De zijwanden van dit unieke afdak zijn opgebouwd uit een gerenommeerde aluminium profielserie met verschillende verstekverbindingen. Door deze verbindingen kunnen de zijwanden over de gehele hoogte uit een heel stuk worden beglaasd, waardoor het geheel er mooi en netjes afgewerkt uit komt te zien. De zijwanden staan namelijk niet los van het dak, maar sluiten naadloos op het dak van het afdak aan voor het beste resultaat zonder enige schroeven in het zicht.

Bekijk onze showroom voor jouw perfecte wintertuin

In onze showroom hebben we een aantal terrasoverkappingen die onder de categorie 'wintertuin' vallen. Neem een kijkje in onze vernieuwde showroom en je komt er vanzelf achter welk afdak het beste bij jou past. Laat je adviseren door onze medewerkers en je weet zeker dat je inderdaad de beste investering doet, waar je nog vele jaren plezier van kunt hebben. 

Heb je vragen over onze overkappingen? Stel deze dan gerust aan onze medewerkers, zij helpen je graag door al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt je vragen telefonisch stellen, maar je kunt ook een e-mail sturen.