De voordeur is het visitekaartje van je woning. Is de deur kapot of vies, dan heeft dit een negatieve invloed op de complete uitstraling van jouw huis. Daar komt nog bij dat een kapotte entree niet alleen een slechte indruk achterlaat, maar bovendien onveilig kan zijn en de energierekening kan laten stijgen. Is jouw entree aan vervanging toe? Kies dan voor een ALKU product uit het aanbod van Claassen Kunststof Kozijnen en laat jouw voordeur vervangen. 

Kunststof voordeuren: veilig en duurzaam

Bij het aanschaffen van een nieuwe entree, kun je onder andere kiezen uit een houten exemplaar of uit een kunststof deur. Steeds meer mensen kiezen voor een deur van kunststof en dit komt omdat een kunststof deur veilig, duurzaam en isolerend is. Omdat het materiaal zo sterk is, kan geen enkele ongewenste bezoeker jouw woning binnentreden als je een deur van kunststof of een kunststof deurkozijn hebt. Daarnaast gaat de deur door de hoge kwaliteit van het materiaal vele jaren mee, zodat je lang plezier kunt hebben van jouw investering. Investeer je in kunststof, dan investeer je in de toekomst. 

Een kunststof voordeur voor een lagere energierekening

Een kunststof deur is niet alleen veilig en duurzaam, maar ook goed voor de energierekening. Door de krimp- en onderhoudsvrije afdichtingen die van zacht kunststof gemaakt worden, heb je na het aanschaffen van een kunststof entree geen last meer van kou en tocht. De profielopbouw van diverse kamers is ijzersterk en zorgt voor een hoge isolatiewaarde, zodat je jouw energierekening gemakkelijk met enkele tientallen euro's per jaar kunt laten dalen.

Meer weten over de kwaliteit van onze kunststof producten, het plaatsen van een kunststof deurkozijn of voordeur vervangen? Neem dan contact met ons op.