Piet Claassen klussen en onderhoud heeft in de afgelopen 18 jaar al meer dan honderd Velux dakramen geplaatst zonder dat er ook maar 1 tussen zat die lekkage vertoonde.

We zijn daarom ook trots dat wij als een van de weinige bedrijven in Dronten , Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Zeewolde,Kampen, Emmeloord en alle andere dorpen in de NOP en alle aan de Flevopolder grensende dorpen en gemeente ons officieel VELUX montage bedrijf mogen noemen. Al onze medewerkers krijgen elk jaar van VELUX een training. Dat betekend dat als wij voor u een dakraam inbouwen u bij ons de zekerheid heeft dat alles volgens de strenge Velux voorschriften gebeurd, deze zekerheid heeft u bij een niet officieel Velux montage bedrijf niet.

Wij komen altijd eerst bij u langs om u het juiste advies te kunnen geven waardoor u nog jaren heel veel plezier heeft van u Velux dakvenster, al dan niet gecombineerd met zonwering ed.

Velux heeft vanaf 1-4-2013 een nieuwe serrie die herkenbaar is aan de K aanduiding in het type. De K houd in dat het kozijn WIT gespoten is en een iets groter glas opp. heeft.

Daarnaast blijft er nog de GGU uitvoering die speciaal bestemd is voor vochtige ruimte's.

Ook de Veluxdaglicht koepels zijn sterk in opmars, velux daglicht koepels zijn de enige die het politie keurmerk mogen hanteren!

Daarom is het belangrijk dat u er iemand bij u thuis komt om samen met u tot de beste oplossing te komen.

Let op er zijn div. dakbedekkings materiaal waar asbest in is verwerkt ! hier mag alleen aan gewerkt worden door een speciaal bedrijf !

Geinteresseerd stuur ons een mail info@pietclaassen.nl

De klanten die via de Velux Proflink bij ons terrecht zijn gekomen en waar wij een Velux product geleverd of geplaatst hebben kunnen via de Velux site een beoordeling geven. Dat kan met een cijfer een 1 is slecht en een 5 is het hoogste.

Hieronder ziet u een update van de beoordeling zoals die tot op heden bij Velux bekend is.

Dit jaar hebben al 37 velux dakramen / lichtkoepels geplaatst!

Aanvraag

Klant

Snelheid

Vakkennis

Duidelijkheid

Uitvoering

Totale indruk

Aanraden

193232

C.Th. Buhrs

4

4

4

4

4

Ja

151646

M Meijrink

4

4

4

4

4

ja

182294

K. Schrijver

5

5

4

5

5

ja

209840

W.vd Bos

5

5

5

5

5

Ja

206703

Th Fennik

5

5

4

4

5

Ja

 

Even voor de duidelijkheid een 5 is het allerhoogte cijfer en kan niet in alle gevallen gegeven worden, een 4 komt overeen met zeer goed!