Vakmanschap bestaat nog!

Onze bedrijfsbussen zijn compleet ingericht met allerlei soorten handgereedschap om bij de klant de meest voorkomende timmerwerkzaamheden perfect uit te kunnen voeren. Gecombineerd met jarenlange ervaring staat dat garant voor een perfect eindresultaat.

Enkele voorbeelden van timmerwerk zijn: het plaatsen van Velux dakvensters, het maken van houten scheidingswanden, het aftimmeren van dakkapellen, het leveren en maken van kozijnen en deuren.

Een klus wat regelmatig terug komt is het aftimmeren van bestaande boeien van woning en/of garage met een onderhoudsarm product.Hierbij worden in de praktijk veel fouten mee gemaakt door bv trespa zonder ventilatie tegen hout aan te brengen. na uitgebreid onderzoek en ervaring hebben we een optimale aanpak.Overtuig u zelf, vraag gratis een uitleg en offerte aan.

Daarnaast hebben we de beschikking over een zeer moderne, compleet ingerichte timmerwerkplaats waar met behulp van moderne machines de meest uiteenlopende producten gemaakt kunnen worden.

Enkele voorbeelden zijn: kasten, kastenwanden, meubilair, kozijnen, deuren met o.a. driepuntsluiting, tuinschermen en nog meer.