Claassen Kunstof Kozijnen heeft de mensen in dienst om de meest uiteenlopende werkzaamheden uit te kunnen voeren. Daar hoort uiteraard ook saus en schilderwerk bij. Voor het laten schilderen van de buitenkant van uw woning of bedrijfspand willen wij u graag van dienst zijn. Wij gebruiken alleen de beste verf en geven uiteraard garantie op het schilderwerk.

Regelmatig wordt er tijdens het schilderen houtrot geconstateerd. Omdat onze mensen allround zijn, kunnen wij direct het houtrot herstellen. Onze medewerker zijn gediplomeerd Windcar monteurs U hoeft het schilderwerk niet stil te leggen en op zoek te gaan naar een timmerman.

Ook voor binnensaus- en -schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Na het schilderen van de kozijnen, trappen en/of deuren ziet alles er weer als nieuw uit. Ook voor het aanbrengen van glasvliesbehang kunnen wij u van dienst zijn.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u zult verbaasd zijn dat het leveren van kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn.

Regelmatig schilderen wij ook bedrijfspanden. Een groot deel van de bedrijfspanden betreft landbouwschuren die al vele jaren oud zijn en geregeld geschilderd en onderhouden moeten worden.

Geinteresseerd: stuur ons een mail info@claassenkozijn.nl.