Er zijn klanten die om uiteenlopende reden nog steeds kiezen voor houten kozijnen. Met vakmanschap en ons machinepark zijn wij als geen ander in staat om elk maatkozijn te maken deze worden dan in de spuiterij in de grondverf gespoten. Het kozijn komt, eventueel compleet met raamschanieren naar de klant toe waarna wij of de klant deze kan plaatsen. Het infrezen van de scharnieren e.d. gebeurt d.m.v. mallen waardoor alles perfect past. Dat staat garant voor jarenlang plezier. Ook zijn we de specialist op het gebied van het infrzen van driepuntsluitingen in bestaande deuren.

Wij kunnen ook voor ZEER SCHERPE prijzen kunststof kozijnen leveren en evt. plaatsen. Wij zijn dealer van Finstral kunststof kozijnen, dit is de top van de kozijnen markt, In onze showroom kunt u zich optimaal laten voorlichten over kunststof kozijnen.

Geef ons de maten door en u zult verbaasd staan! !Onze kunststof kozijnen zijn van super kwaliteit maar dan stukken goedkoper

Als u de maten doorgeeft, ontvangt u de laagste offerte voor uw nieuwe kunststof kozijnen. We kunnen de kunststof kozijnen natuurlijk ook voor u plaatsen.

Hoge kwaliteit tegen de scherpste prijzen voor zowel houten als kunstof kozijnen. Overtuig uzelf door een prijsopgave aan te vragen