Heel veel mensen zijn regelmatig bezig met het verhogen van het woongenot. Voor sommigen houdt dat in kijken naar een andere woning, maar steeds meer mensen willen meer ruimte in of bij hun bestaande woning.

Wij willen u graag meehelpen bij het realiseren van deze wens. Bijvoorbeeld door het maken van een aanbouw/uitbouw of het maken van een dakkapel, al dan niet compleet afgetimmerd aan de binnenzijde.

Voor deze wat grotere werkzaamheden hebben we de beschikking over een team van specialisten. Dit houdt in dat de bouwtijd zo kort mogelijk is en toch hebt u als klant alleen maar met Piet Claassen klussen en onderhoud te maken. Dat voorkomt misverstanden en verlies aan bouwtijd.

Dat gecombineerd met zelf dealer te zijn van ALKU kunststof kozijnen geeft u als klant de zekerheid van u niet te veel betaald voor een hoogwaardige verbouwing.

Hebt u een idee of plan, laat het ons even weten en u zult zich verbazen dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Geinteresseerd: stuur ons een mail info@claassenkozijn.nl